top of page

Proiecte

Website Design

milena medical center
Web Design si creatie

Clinica medicala Milena Medical Center este un colaborator cu care am legat si o relatie de prietenie, am finalizat impreuna proiectul si profilul online al clinicii; un website complex cu multiple ramificatii si animatii grafice pentru o experienta cat mai placuta si mai usor de utilizat. Un website resposiv atat pentru desktop cat si pentru mobile. Lunar asiguram si mententa site-ului cat si update-ul informatiilor si reclamele grafice. Este un site cu multa grafica si prezentare ce necesita atentie sporita pentru ca navigarea sa se faca cursiv. Fiind un domeniu de nisa, clientul a apelat si la promovarea SEO si Google AdWords.

Reclame / Bannere

... aici avem cateva exemple de bannere animate si statice ce ruleaza deja pe site-ul colaboratorului nostru, clinica Milena Medical Center. 

milenafarm
Web Design si creatie

www.e-milena.ro face parte din Grupul Medical Milena. Pentru ca milenamedical.ro are rezultate foarte bune, partenerul nostru ne-a provocat si pentru partea farmaceutica a grupului, lucrand astfel la proiectul pentru Farmacie Online. Fiind un website extrem de complex, proiectul este de durata si ne dorim ca totul sa fie perfect. Revenim cu rezultatele !

INCA LUCRAM...
blank
LOGO Design si creatie

In aceasta sectiune dorim sa va prezentam cateva dintre Logo-urile grafice pe care noi le-am realizat pentru partenerii nostri dar si cateva layout-uri cu care " ne-am jucat" ca sa ne aratam talentul !  :)

bottom of page